Rasim Ünal İlkokulu

Telefon : 0 (328) 718 11 51
WEB https://rasimunalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TUFANPAŞA MAH. TURGUT ÖZAL CAD. RASIM UNAL ILKOKULU BLOK NO: 115A KADİRLİ / OSMANİYE
VİZYON : Bilim, sanat ve estetik alanlarının en nitelikli ve en donanımlısına ulaşmak için çıtayı yüksek tutmak, toplumun başarılı öğrenci, verimli insan ihtiyacına Rasim Ünal Ortaokulu olarak hizmet etmek ve mutlaka başarılı olmak, okulda ders araç gereçleri ve en iyi eğitim ortamı açısından teknolojide son noktayı yakalayabilmek, Osmaniye ilinde istenilen -seçilen bir ilköğretim okulu olma ortamını sağlayabilmektir
MİSYON : 1. Türk kültürüyle büyümüş bireyler olarak, öz benliğimizi kabul ederek korumak, Atatürk milliyetçiliğini yaşatmak, cesur, modern, laik, hoşgörülü; demokrasinin, insan haklarının ve Atatürk İlke ve İnkılâplarının savunucusu olan bireylerin hayata bakış açısını genişletmek, öğretmen, öğrenci ve veliyi ortak paydada buluşturup bütünler oluşturmak. 2. Zihinlerde ve davranışlarda yenilenmeyi yükümlülük kabul eden, çevreye duyarlı, erdemli, millet sevgisi gibi bir kaynaktan ilham almış, verilen bilginin ötesini talep eden, araştıran, tartışan, sorgulayan, başarıyı tesadüfe bırakmayan, güçlü bir toplum için çalışan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okul başarımız %100.

Saatler : 06:50-11:50/12:00-17:00
Yabancı Dil :